Sport   Najvažnije  

Srbija protiv Bahreina bez Mitrovića, Kostića i Lukića

Srbija protiv Bahreina bez Mitrovića, Kostića i Lukića

FOTO: FSS

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković rekao je da ima jasnu sliku startne postave za meč sa Brazilom, te je otkrio koga neće biti u timu na prijateljskoj utakmici protiv Bahreina sutra.
Orlovi će sutra od 16.30 igrati protiv Bahreina u kontrolnoj utakmici pred start Mundijala, a selektor Stojković neće moći da računa na trojicu fudbalera - Mitrovića, Kostića i Lukića.
- Aleksandar Mitrović, Filip Kostić i Saša Lukić neće igrati protiv Bahreina, jer ne želimo da preuzimamo nikakav rizik. Posebno jer nije neophodno. Oni treniraju po posebnom programu - izjavio je Stojković novinarima u Manami.
Zatim je istakao da će Dušan Vlahović biti spreman  za sutrašnji okršaj, ali i za Prvenstvo.
-Vlahović je trenirao, danas takođe, on je u redu. To je dobra vest“.
Stojković u glavi već ima tim za prvi meč s Brazilom, ali se ipak moli da zdravstveno stanje ekipe bude dobro.
-Imam jasnu sliku startnih 11 za utakmicu protiv Brazila. Ali sve zavisi od zdravstvenog stanja. Moramo da budemo strpljivi da vidimo kako će se situacija razvijati. Nadamo se da će svi igrači koji su tu biti spremni. Ako ne – pronaći ću rešenje! Ali, nismo u poslednjih godinu i po dana imali ovakve okolnosti, sa povređenim igračima. A sada nedelju dana pred Svetsko prvenstvo - zaključio je Stojković.