Plandište   Južni Banat   Najvažnije  

Plandište: Završna faza izgradnje kapele u Hajdučici

U toku je izvođenje radova na završnoj fazi realizacije projekta izgradnje kapele u naselju Hajdučica.
Plandište: Završna faza izgradnje  kapele u  Hajdučici

FOTO: Opština Plandište

 

 Vremenski uslovi bili su povoljni i omogućili izvođenja radova na izgradnji kapele  koja predstavlja deo velikog investicionog ulaganja.

 Predsednik opštine Plandište Jovan Repac i zamenik predsednika Dušan Ćurčić su tokom obilaska radova razgovarali  sa izvođačima radova i prisutnim radnicima, o uslovima i načinima realizacije ovog projekta, vremenskim rokovima, kao i samom toku izvođenja radova.

“Izgradnjom kapele u Hajdučici nastavljamo sa realizacijom velikih projekata u našoj opštini. Kapela u Hajdučici je još jedna u nizu objekata ove namene koju gradimo, nakon uspešno završenih projekata izgradnji kapele u Margiti, Baricama, Miletićevu i Velikom Gaju. Priprema projektno tehničke dokumentacije, razvoj i unapređenje komunalne i saobraćajne infrastrukture je prioritet koji smo zacrtali da ćemo ispuniti i odgovornom politikom radimo na realizaciji tog cilja. Svesni smo problema koje imaju naši građani i sa čime se svakodnevno suočavaju i zato ulažemo veliki napor i energiju da relizujemo projekte i radove koji su od velikog značaja kako za meštane naselja Hajdučica tako i za sve građane Opštine Plandište”, izjavio je predsenik Opštine Plandište, Jovan Repac.