Južni Banat   Vršac   Kultura   Najvažnije  

Vršac: Devetogodišnja Marina osvojila žiri svojim plesom u “Ja imam talent”

Uz maksimalan broj glasova žirija mlada vrščanka Marina svojim plesom u popularnom šou “Ja imam talent” osvojila je srce žirija ali i publike.
Vršac: Devetogodišnja Marina  osvojila žiri svojim plesom  u “Ja imam talent”

FOTO: Grad Vršаc

 

Popularan šou “Ja imam talent” u Hrvatskoj, svojim nastupom oplemenila je  devetogodišnja Marina Mitrović iz Vršca, koja je nakon plesne izvedbe uz ovacije ispraćena sa scene.

 

Veliko oduševljenje u studiju izazivao je svaki pokret ove mlade umetnice.

„Meni ti se ovo Marina jako, ali baš jako, jako svidjelo“, započela je Martina, a nastavio Fabijan: „Jako cijenim vještinu, a ti stvarno imaš vještinu. Talent imaš, ali si u to dala vremena i sad imaš vještinu s kojom barataš jako dobro!“ „Kao što je tvoj nastup bio dosta kompleksan, kompliciran, imala si puno teških elemenata – tako je komentar tvog nastupa potpuno suprotan i vrlo jednostavan. Bila si fantastična!“, poručio je Davor.

Zanimljivom i zahtevnom koreografijom Marina je osvojila sva četiri DA od žirija koji nije mogao da sakrije oduševljenje. Koreografiju je radila Vrščanka Aleksandra Ivanov. 

 

“Zato bi bilo važno da Marina i ostale članice kluba Akro dance Super Star odu na svetko takmičenje u Litvaniji i okite se zasluženim medaljama”, kaže Aleksandra Ivanov, trener i koregoraf.