Horoskop  

Horoskop

Horoskop

FOTO: Freepik

OVAN
Prilično ste demoralisani zbog poslovne situacije. Zabrinuti ste zbog loših finansija, a kolege vas nerviraju.Ukoliko ste u braku konačno parternu pokazujete više pažnje na šta vam je zahvalan.Imate ozbiljan nedostatak fizičke kondicije.

BIK
Totalno ste nezadovoljni situacijom na poslu. Čekate najmanju sitnicu da vas iziritira pa da date otkaz.Iako ste željni ljubavi primećujete da je nova ljubavna ponuda prilično neozbiljna i glatko je odbijate.Pritisak je nestabilan.

BLIZANCI
Razmišljate o promeni posla. Verujete da finansijska situacija ne može biti gora, ali vas neplanirani trošak demantuje. Očekuje vas novo poznanstvo, buđenje emocija i strasti kojima ćete se rado prepustiti.Kada je zdravlje u pitanju neophodno je da povedete računa o pravilnoj ishrani, jer je stomak osetljiv.


RAK
Poslovna komunikacija neće teći onako kako želite. Problem je što nećete uspeti da drugu stranu pridobijete za svoje ideje.Niste zadovoljni vezom i smatrate da ona nema veći potencijal.Što se tiče zdravlja osećate se dobro.

LAV
Totalno ste frustirani situacijom na poslu. Saradnja sa inostranim saradnicima u koju ste polagali mnogo nade se iznenada prekida.Druga osoba vam se dopada na prvi pogled. Planirate da nastavite druženje. Kada je zdravlje u pitanju nervi su preosetljivi.

DEVICA

Dobijate novu poslovnu ponudu. Ona je prilično zanimljiva. Potrebno vam je vreme da sagledate sve prednosti i mane prebacivanja na novi posao. Problem je što nemate dovoljno energije da se fokusirate na poboljšanje odnosa.Zdravstvena situacija je stabilna.

VAGA
Svu svoju energiju usmeravate u oblast posla i rešavanje problema.Neophodan vam je osećaj emotivne sigurnosti.Žuč je osetljiva.

ŠKORPIJA
Vaše primarno interesovanje je vezano za novac. Fokusirate se na poslovne obaveze koje sigurno i u kratkom vremenskom roku obezbeđuju priliv finansija.Dolazi do novog poznanstva i vi kapirate konačno značenje izreke ,,Ljubav na prvi pogled’’.Bešika je osetljiva.

JARAC
Puni ste energije, optimizma, samopouzdanja. Fokusirani ste na poslovne obaveze, očekujete uspeh i postižete ga. U emotivnoj sferi vas očekuju prelepa dešavanja.Uspostavljate komunikaciju sa bivšim partnerom.Mogući su problemi sa nestabilnim pritiskom.

STRELAC
Saradnja sa strancima se odlično razvija. Sudski proces se ne razvija u smeru koji vama odgovara, a sem toga imate utisak da se vremenski razvlači bez ikakve potrebe.Očekuje vas novo poznanstvo. Uprkos problemima shvatićete da je u pitanju osoba koju ne treba da propustite.Disajni organi su osetljivi.

VODOLIJA
Očekuju vas iznenadni problemi na poslu koji će da utiču na prolongiranje završnih radova. To negativno utiče na finansije.Toliko ste preokupirani poslovnim problemima da ne obraćate puno pažnje na partnera zbog čega ima utisak da ga ignorišete.Gledajte da ga što pre podignete.

RIBE
Nezadovoljni ste poslovno finansijskom situacijom. Sa kolegama nemate harmoničan odnos, a finansije su oskudne i zbog toga vas brinu.Na ljubavnom polju ništa novo, pazite se starih ljubavi.Zdravsteno stanje je zadovoljavajuće.