Pančevo   Pančevo   Društvo  

Donacija za decu iz doma „Spomenak“ povodom Svetskog dana deteta

Povodom Svetskog dana deteta kompanija Imlek obradovala je veliki broj mališana iz dečjih ustanova širom Srbije, a među njima i decu u Domu „Spomenak“ u Pančevu.
Donacija za decu iz doma „Spomenak“ povodom Svetskog dana deteta

FOTO: Domu „Spomenak“ Pančevo

Kompanija je deci poklonila njihove omiljene mlečne proizvode, uz zanimljive proizvode neophodne za svakodnevni život.

Donacije su uručene Svratištu za decu i mlade Grada Novog Sada, Domu za decu bez roditeljskog staranja „Spomenak“ iz Pančeva i Dnevnom boravku Stari grad, Čukarica, Voždovac, Vračar i Domu za decu i omladinu sa oštećenjem sluha u okviru Centra za smeštaj i dnevni borabak dece i omladine ometene u razvoju u Beogradu. 

Društveno odogovorno poslovanje ključna je misija kompanije Imlek, čemu svedoče projekti koje Imlek sprovodi na lokalnom i nacionalnom nivou godinama koristeći svaku priliku da ukaže pomoć i podršku i izmami osmehe najmlađim članovima zajednice. 

Kompanija kontinuirano obeležava važne datume koji u fokus stavljaju decu. 

Svetski dan deteta idealna je prilika da se podsetimo ko su najvažniji članovi svakog društva, kao i da se skrene pažnja javnosti na sve obaveze koje društvo ima prema deci. Kompanija Imlek, skoro 70 godina, vodeći se misijom da pomogne najmlađim članovima zajednice, iz godine u godinu doprinosi sigurnom i bezbrižnijem odrastanju. Nadamo se da ćemo ovim potezima motivisati i druge kompanije da pruže pomoć onima kojima je najpotrebnija, izjavila je Marija Malović, regionalni menadžer komunikacija i korporativnih poslova kompanije Imlek. 
Svetski dan deteta je godišnji međunarodni događaj koji se slavi 20. novembra, ustanovljen od strane Generalne skupštine Ujedinjenih nacija 1954. godine sa ciljem da se u svim državama sveta slavi istog dana.