Južni Banat   Bela Crkva   Društvo  

Opština Bela Crkva predstavila svoju ponudu na Međunarodnom sajmu turizma

Turistička organizacija opštine Bela Crkva nastupila je na 53. Međunarodnom sajmu turizma u Novom Sadu. Na zajedničkom štandu Turističke organizacije Vojvodine uspešno je promovisana celokupna turistička ponuda opštine Bela Crkva distribucijom štampanih materijala i direktnim kontaktima sa posetiocima sajma.
Opština Bela Crkva predstavila svoju ponudu na Međunarodnom sajmu turizma

FOTO: Turistička organizacija Bele Crkve

“Posetioci su pokazali najveću zainteresovanost za belocrkvanska jezera, kao i za smeštajne objekte koji su u ponudi na našoj destinaciji. Predstavljene su i manifestacije od kojih je najveća „Belocrkvanski karneval“. Posetioci sajma su upoznati sa aktivnim odmorom u Beloj Crkvi i okolini kroz organizovane vodičke ture. Pešačenje, vožnja biciklom, avanture na rekama, eko turizam u Deliblatskoj peščari za sve one koji žele da produže boravak u Beloj Crkvi dodatnim sadržajima. Ostvareni su novi poslovni kontakti sa turističkim organizacijama, udruženjima koja se bave turističkim poslovima”, rekao je direktor Turističke organizacije opštine Bela Crkva, Novica Jovanović.

Štand Turističke organizacije opštine Bela Crkva na 53. Međunarodnom sajmu turizma u Novom Sadu posetili su ministar turizma i omladine Husein Memić i pokrajinski sekretar za privredu i turizam Nenad Ivanišević.

Turistička organizacija opštine Bela Crkva će se predstaviti na 13. Međunarodnom sajmu turizma i seoskog turizma u Кragujevcu od 24. do 26. novembra meseca ove godine.