Južni Banat   Alibunar   Društvo   Najvažnije  

Saopštenje Doma zdravlja Alibunar: Lažne informacije uznemirile građane

Dom zdravlja Alibunar, povodom namerno plasiranih lažnih informacija, koje su uznemirile građane nekoliko naseljenih mesta, izdao je saopštenje za javnost:
Saopštenje Doma zdravlja Alibunar: Lažne informacije uznemirile građane

FOTO: Dom zdravlja Alibunar

“Želja nam je da znate da je Dom zdravlja Alibunar sa svim svojim zaposlenima Vama na usluzi 24 časa dnevno u različitim službama naše ustanove (služba za zdravstvenu zaštitu dece, služba za zdravstvenu zaštitu žena, služba za zdravstvenu zaštitu odraslih, služba hitne medicinske pomoći i ostale specijalističke službe) u Alibunaru kao i u svim ostalim naseljenim mestima.

Dom zdravlja Alibunar u svom sastavu pored centralne zgrade sa svim postojećim službama pruža zdravstvenu zaštitu u većim naseljenim mestima Banatskom Karlovcu i Vladimirovcu svakim radnim danom u jednoj a po mogućnosti i u dve smene kao i u manjim naseljenim mestima jednom, dva pa i tri puta nedeljno u zavisnosti od kadrovskih mogućnosti.

Raspored organizacije rada radi se na nedeljnom nivou i svakog petka objavljuje na sajtu Doma zdravlja kao i na društvenim mrežama. Informaciju o radu lekara u Vašoj matičnoj ambulanti možete dobiti i u samoj ambulanti, koja je za Vas otvorena i pruža usluge svakodnevno.

S poštovanjem, v.d. direktora Doma zdravlja Alibunar Ardeljan dr Valentin”