Južni Banat   Kovin  

Turistička organizacija Kovina učesnik na Sajmu turizma u Kragujevcu

Turistička organizacija opštine Kovin predstavlja potencijale i turističku ponudu svog kraja na 13. Međunarodnom sajmu turizma i seoskog turizma, koji traje do 26. novembra na Šumadija sajmu u Kragujevcu.
Turistička organizacija Kovina učesnik na Sajmu turizma u Kragujevcu

FOTO: TOO Kovin

Učestvuju brojni izlagači, nacionalne, regionalne i lokalne turističke organizacije i agencije sa objedinjenom ponudom za zimu 2022/2023, hotelijeri, turistički centri, banjska lečilišta, seoska domaćinstva, vinarije i destilerije iz čitave Srbije ali i zemalja u regionu.

“Turistička organizacija opštine Kovin, svoju ponudu za predstojeću godinu, predstavlja u okviru štanda Turističke organizacije Vojvodine, koja je okupila sve izlagače iz Vojvodine”, istakla je Divna Kirilov, direktorka TOO Kovin.

Sajam u Kragujevcu otvorila je narodna poslanica Nataša Jovanović, a osim nje, izlagačima i posetiocima su se obratili direktor Šumadija sajma Aleksandar Štajn, direktor Turističke organizacije grada Kragujevca Bojan Pavlović i direktorka Turističke organizacije Srbije Marija Labović.

Prikazan je i promo film “Tane Kubik”, kao i nastup omladinskog i dečjeg folklornog ansambla za negovanje tradicionalne kulture “Abrašević”.