Južni Banat   Pančevo   Društvo   Najvažnije  

Pančevo: Objavljena konačna lista građana koji su ostvarili pravo na sufinansiranje mera energetske sanacije porodičnih kuća i stanova

U okviru realizacije Programa energetske sanacije stambenih zgrada, kuća i stanova, o finansijskoj podršci domaćinstvima u procesu energetske sanacije za 2022. godinu grad Pančevo je raspisao javni konkurs za sufinansiranje mera energetske efikasnosti porodičnih kuća i stanova na teritoriji grada Pančeva za 2022. godinu.
Pančevo: Objavljena konačna lista građana koji su ostvarili pravo na sufinansiranje mera energetske sanacije porodičnih kuća i stanova

FOTO: Grad Pančevo

 Mere energetske sanacije u domaćinstvima predviđene Pravilnikom o sufinansiranju mera energetske sanacije porodičnih kuća i stanova, sprovode se kroz saradnju sa privrednim subjektima, a krajnji korisnici bespovratnih sredstava su domaćinstva na teritoriji grada Pančeva.

Cilj sprovođenja mera energetske sanacije je unapređenje energetske efikasnosti u domaćinstvima na teritoriji grada Pančeva.

Gradsko veće grada Pančeva je Zaključkom broj: I-05-06-16/2022-48 od 23.11.2022.godine prihvatilo predlog konačne liste korisnika subvencije (građana) po Javnom konkursu za sufinansiranje mera energetske efikasnosti porodičnih kuća i stanova koju je predložila Komisija za realizaciju mera energetske sanacije, saopšteno je na gradskom sajtu.

Domaćinstva koja su ostvarila pravo na subvenciju nalaze se na  KONAČNOJ LISTI GRAĐANA