Sport  

BAK iz Bele Crkve u finalu Kupa FSP Pančeva

BAK iz Bele Crkve u finalu Kupa FSP Pančeva

FOTO: fspp.rs

BAK-Proleter (BK) 1:0 (0:0)

Teren: u Beloj Crkvi. Gledalaca: 80. Sudija:Danilo Živaljević (Pančevo). Strelac: I.Jovanović u 72 minuti.
BAK: Sedljak, Koci (Popov), T.Kračunjel (Crnogorac), Starović, Simić (Sekulović), M.Kračunjel (Stjepanović), Milković, I.Jovanović (Andrejić), Jožić, M.Paunović, Anđelić.
Proleter (BK):Spasevski, Kovačević, Marković, Bokun, Jevtić, Blažu, Vojnov, Laka, Mišović (Martinović), Subotić, Ivković.
Ekipa BAK-a pobnedila je Proleter u  polufinalu kupa na teritoriji Južnog Banata. Domaćini su do trijumfa stigli pogotkom Ivana Jovanovića u 72. minutu utakmice i zasluženo obezbedili plasman u finale. .Strelac pobedononog gola imao je priliku da matira Spasevskog i ranije u prvom poluvremenu, ali se nije dao iznenaditi golman ekipe iz Banatskog Karlovca.  Nije se predavao Proleter, pretio je preko Vojnova i Ivkovića, ipak to nije bilo dovoljno za pogodak.
Put u finale trasiora je Ivan Jovanović, fenomenalnim šutem sa  dvadeset metara, lopta je pogodila nekog od gostujućeg igrača i završila u mreži Proletera. 
U finalu Kupa FSP Pančevo fudbaleri BAK-a igaće protiv pobednika drugog polufinala, gde se sastaju Dinamo 1945-Polet (Idvor). Meč je zakazan za  25. februara u Pančevu. Finale kupa FSP Pančevo odigraće se pred početak prolećnog dela sezone.