Južni Banat   Pančevo   Pančevo   Najvažnije  

Bend "Deca iz vode" i Tanja Jovićević 3. decembra u dvorani "Apolo" u Pančevu

EKV tribjut bend projekat “Deca iz vode” i Tanja Jovićevvić nastupiće u subotu, 3. decembra u 21 čas u dvorani Apolo u Pančevu.
Bend "Deca iz vode" i Tanja Jovićević 3. decembra u dvorani "Apolo" u Pančevu

FOTO: Dom omladine Pančevo

Deca iz vode / EKV tribute band project / posle tri godine ponovo su u dvorani Apolo i ovaj put nastupaće sa specijalnom gošćom Tanjom Jovićević.

Ona je bila prateći vokal EKV-a od 1989-1993 kada je učestvovala u snimanju pesama sa poslednja tri albuma i nastupala zajedno sa njima na nekoliko turneja. Praktično je bila pridruženi član EKV-a, a u tom periodu je aktivno pevala i u svom matičnom bendu Oktobar 1864 po kojem je postala najpoznatija.

Nakon toga je nastavila svoju samostalnu karijeru i pevala sa raznim bendovima uvek čuvajući sećanje na pesme koje je snimila sa Oktobrom i EKV-om koje je rado izvodila.

Udruženje “Deca iz vode” u okviru koga deluje istoimeni bend ima za cilj da sve što izgleda da je bilo nekad, za današnje generacije bude i dalje tu, te u tu svrhu sarađuje sa bivšim članovima EKV-a.

Do sada su zajedno sa njima pored Tanje Jovićević nastupali i Srđan Žika Todorović (bubnjar 1987-1990), Ivan Ranković Raka (bubnjar 1985-87), Boško Stanojević (basista 1994).

Koncert će trajati više od dva sata, a akcenat će biti na pesmama koje je Tanja Jovićević snimala sa EKV-om i na sve one najveće hitove i najbolje pesme sa svih albuma EKV-a: Srce, Ljubav, Par godina za nas, Ti si sav moj bol, Krug, Oči boje meda, 7 dana, Zemlja…

Ulaznice po ceni od 700 dinara u pretprodaji u Domu Omladine Pančevo (Svetog Save 10). Info telefon: 013 311 315 .

Na dan koncerta na ulazu karte će koštati 1.000 dinara.