Južni Banat   Plandište   Društvo  

Plandište: Pozorišnoj predstavi za decu “Snežna kraljica” prisustvovalo više od 350 mališana

Kulturni centar Vuk Karadžić Plandiše, u skladu sa svojim programskim kalendarom, organizovao je predstavu za decu “Snežna kraljica” u izvedbi Allegretto teatra iz Vršca.
Plandište: Pozorišnoj predstavi za decu “Snežna kraljica” prisustvovalo više od 350 mališana

FOTO: Kulturno centar Plandište

Pozorišnoj predstavi prisustvovalo je više od 350 mališana uzrasta od prvog do četvrtog razreda, učenika osnovnih škola sa teritorije Opštine Plandište, kao i mališani polaznici vrtića Srećno detinjstvo Plandište.

“Organizacija ovakvih manifestacija ima za cilj pre svega da se deci u našoj opštini ponudi lepši i bogatiji kulturni sadržaj prilagođen njihovom uzrastu. Ovo je još jedna u nizu predstava koju smo priredili mališanima i veliko je zadovoljstvo videti ih u tolikom broju. Bioskopska sala je bila ispunjena do poslednjeg mesta i to je pokazatelj da smo na pravom putu i da je saradnja sa osnovnim školama i vrtićem na zavidnom nivou, jer organizacija ovakvih aktivnosti nije ni malo lak posao. Predstava Snežna kraljica je jedna vrlo poučna i edukativna postavka teatra, u kojoj su se glumci potrudili da na
interaktivan način decu edukuju i uključe u sam tok predstave. Pravo je zadovoljstvo videti tu energiju, razdraganost, sreću na njihovim licima. Kroz igru i pesmu mališani su uživali u avanturama snežne kraljice, koju su glumci Allegretto teatra vrlo živopisno dočarali”, ističu predstavnici Kulturnog centra Plandište.