Južni Banat   Plandište   Kultura  

Održana promocija knjige "Ne boj se pravoslavlje" u Kulturnom centru Plandište

Kulturni-obrazovni centar Vuk Karadžić Plandište, u punoj sali zgrade Kulturnog centra, uspešno je organizovao promociju knjige “Ne boj se pravoslavlje” autorke Slađane Liptak iz Hajdučice.
Održana promocija knjige "Ne boj se pravoslavlje" u Kulturnom centru Plandište

FOTO: KOC Plandište

Tokom prezentacije, slušaoci su imali priliku da uživaju u izlaganju poezije i proze autorke, u lepoti literarnog stvaralaštva i književnosti.

“Velika nam je čast i zadovoljstvo što imamo priliku da ugostimo autorku ove prelepe zbirke pesama i što smo dobili priliku da organizujemo promociju ove divne knjige naše sugrađanke. U okviru ove poetske večeri posetioci su imali priliku da uživaju u čitanju stihova, ali i veštom kritičkom osvrtu naših gostiju, čime je ovo veče bilo još interesantnije i zanimljivije. Tokom promocije ove knjige imali smo priliku da ugostimo i naše drage goste iz Doma za duševno obolela lica u Starom Lecu, koji su se vrlo aktivno uključili u samo poetsko veče. Posebnu draž i lepotru literarnog izražavanja dočarala je i muzička pratnja na gitari. Veliku zahvalnost na realizacijii ove promocije dugujemo i lokalnoj samoupravi Opštini Plandište, koji su uveličali ovu promociju svojim prisustvom na čelu sa Dušanom Ćurčićem, zamenikom predsednika Opštine Plandište, Goranom Donevskim, predsednikom lokalnog parlamenta i Vladanom Mladenovićem, zamenikom predsednika SO Plandište”, izjavili su predstavnici organizatora Kulturnog centra Vuk Karadžić Plandište.