Južni Banat   Alibunar   Društvo  

U Vladimirovcu organizovan prvi Novogodišnji vašar

Turistička organizacija opštine Alibunar, u saradnji sa Opštinom Alibunar, organizovala je prvi Novogodišnji vašar u Vladimirovcu. Udruženja žena i kreativaca iz opštine Alibunar prezentovali su svoje ručne radinosti i gastro specijalitete tri nacionale kuhinje sa ovog podneblja.
U Vladimirovcu organizovan prvi Novogodišnji vašar

FOTO: Prinscreen/TVP

Na novogodišnjem vašaru u Vladimirovcu najmlađi su bili u prilici da uz bogat program uživaju i u društvu Deda Mraza i njegove magične ekipe, i zabeleže nezaboravne trenutke sa Diznijevim junacima Miki, Mini i Medom ljubavi.

Novogodišnju čaroliju za nešto starije posetioce upotpunio je nastup benda popularne muzike i di-džeja.

Udruženja žena na ovom vašaru izložile su svoje ručne radove i gastronomske specijalitete srpske, rumunske i slovačke kuhinje, takođe za sve posetioce bio je obezbeđen besplatan čaj, kuvano vino i pečene kobasice.

Opština Alibunar je ove godine obezbedila i besplatne novogodišnje paketiće za svu decu do deset godina sa svoje teritorije.

Prema rečima organizatora, u planu je da se novogodišnji vašari organizuju i ubuduće, s tim što će se mesto održavanja uvek menjati, kako bi se svakom mestu posvetila pažnja.