Južni Banat   Plandište   Društvo   Najvažnije  

Sednica Skupštine opštine Plandište zakazana za 23. decembar

Dvadesetdruga (22) sednica Skupštine opštine Plandište zakazana je za petak, 23. 12.2022.godine. Za dnevni red predstojeće sednice predloženo je 36 tačaka.
Sednica Skupštine opštine Plandište zakazana za 23. decembar

FOTO: Opština Plandište

Odbornici će  prvo razmatrati Predlog  Odluke o budžetu opštine Plandište za 2023.godinu sa predlogom Kadrovskog plana  a nakon toga i predloge Odluke o naknadama za korišćenje javnih površina na teritoriji opštine Plandište, predlog Plana detaljne regulacije za izgradnju trafostanice 110kV/20kV,  Odluke o Platama, dodacima, naknadama i drugim primanjima izabrani, imenovanih i postavljenih lica u opštine Plandište, Odluke o matičnim područjima na teritoriji opštine Plandište.

Slede Predlog Rešenja o davanju saglasnosti na Odluku o cenama komunalnih usluga,  na Statut Narodne biblioteke Plandište i razmatranje Programa rada i Finanasijskog plana Narodne biblioteke Plandište za 2023.godinu.

Na dnevnom redu predstojeće sednice je razmatranje Plana i programa rada i Finansijskog plana KOC“Vuk Karadžić“ Plandište za 2023.godinu , razmatranje Programa rada i Finansijskog plana Doma zdravlja „1.oktobar“ Plandište za 2023.godinu i razmatranje Programa rad  i Finansijskog plana centra za socijalkn i rad Plandište za 2023.godinu.

Na 22 sednici SO Plandište razmatraće se i Osnove programskih aktivnosti i Finansijski plan Crvenog krsta Plandište za 2023.godinu a nakon toga i Program rada za 2023.godinu Istorijskog arhiva Bela Crkva i  Finansijske planove sve tri opsnovne škole u opštini, OŠ“Dositej Obradović“ Plandište, OŠ“Jovan Sterija Popović“ Velika Greda i OŠ“Jovan Jovanović Zmaj“Hajdučica  i Predškolske ustanove „Srećno detinjstvo“ za 2023.godinu

Odbornici će zatim  razmatrati Plan rada i Finansijski plan svih mesnih zajednica opštine Plandište, za MZ Banatski Sokolac, MZ Barice, MZ Velika Greda, MZ Dužine, MZ Jermenovci, MZ Kupinik , MZ Margita, MZ Markovićevo, MZ Miletićevo, MZ Plandište, MZ Stari Lec i MZ Hajdučica za 2023.godinu.

Zadnjih pet tačaka su razrešenja, imenovananja direktora Narodne biblioteke Plandište i Centra za socijalni rad. Poslednja tačka je izbor predsednika SO Plandište.