Južni Banat   Društvo   Plandište   Najvažnije  

JP "Polet" Plandište: U toku radovi na sanaciji ograde i proširenje parking mesta

Realizaciju projekta sanacije i uređenja javnih površina, parkirališta i pijačnih mesta, nastavilo je da sprovodi Javno preduzeće Polet Plandište.
JP "Polet" Plandište: U toku radovi na  sanaciji ograde i proširenje parking mesta

FOTO: Opština Plandište

Trenutno se izvode radovi na demontaži dotrajalih ograda i sanaciji i adaptaciji parking mesta na centralnoj pijaci u naseljenom mestu Plandište.

“Kako smo to i ranije najavili uspešno nastavljamo sa realizacijom projekta sanacije i uređenja javnih površina i pijačnih mesta. Prema zahtevu građana trenutno izvodimo raodve na izmeštanju stare i dotrajale ograde i proširenju parking mesta u Plandištu na centralnoj pijaci u ulici Hajduk Veljkova. Rad na terenu pokazao nam je da je tokom vremena došlo do znatnog oštećenja zaštitnih ograda oko baznih stanica za distrubuciju gasa i vode i zato ćemo u narednom periodu staviti akcenat na sanaciju istih, kako bi se prilaz gasnim stanicama bio bezbedan za radnika JP Polet Plandište, ali i kako bismo zaštitili objekte za distribuciju gasa i vode od neželjenih upada štetočina”, istakao je Miroslav Petrović, direktor JP Polet Plandište.