Južni Banat   Kovačica   Najvažnije  

Održana "Novogodišnja čarolija" na trgu u Kovačici

Opština Kovačica i Turistička organizacija opštine Kovačica organizovale su manifestaciju Novogodišnja čarolija.
Održana "Novogodišnja čarolija" na trgu u Kovačici

FOTO: Opština Kovačica

Manifestacija je počela u 18 sati, a pred punim trgom u Kovačici igralo je pozorište Hajde obraduj dan i izvelo predstavu Deda Mrazove čarobne sanke.

Kovačički trg bio je pun dece koja su aktivno učestvovala u predstavi, a, kako je naveo Deda Mraz, svi su dobili poklone za kraj godine. Nakon toga, usledio je veliki vatromet i podela paketića.

“Ovo je već tradicionalna manifestacija koju nastavljamo posle kovida. Tokom kovida deca nisu bila uskraćena za paketiće, već smo ih nosili na kućnu adresu. Ove godine obezbedili smo paketiće za svu decu do 4. razreda osnovne škole. Mislim da je ova manifestacija od velikog značaja i ovo je jedan od najlepših načina da završimo ovu godinu. Sa događajima nastavljamo već 31.12. kada dočekujemo Novu godinu na trgu u Kovačici i dobar provod neće izostati,” rekao je Petar Višnjički, zamenik predsednika opštine Kovačica.

Opština Kovačica i Turistička organizacija opštine Kovačica ovu godinu ispraćaju brojnim sadržajima, kako za decu, tako i za odrasle.

Nakon ove manifestacije, za starije, opština je obezbedila i doček 31.12.2022. na trgu u Kovačici uz dva DJ i Negro bend. Doček počinje od 22 časa.