Sport  

Reprezentacija Srbije u noći između srede i četvretka igra protiv Amerike u LA

Reprezentacija Srbije u noći između srede i četvretka igra protiv Amerike u LA

FOTO: FSS

Fudbalska reprezentacija Srbije, sastavljena od igrača iz Superlige, odigraće u sredu na četvrtak (u 4.00 časa posle ponoći) u Los Anđelesu prijateljski meč sa reprezentacijom Sjedinjenih Američkih Država.
Selektor Dragan Stojković najavio je da će Orlovi u duelu sa Sjedinjenim Američkim Državama ostati verni svom stilu igre bez obzira na formaciju i imena reprezentativaca.
-S obzirom da imam na raspolaganju dva klasična beka, Mijailovića i Petkovića, verovatno ćemo igrati sa četvoricom u poslednjoj liniji. To suštinski neće promeniti naše opredeljenje, jer želim kao i uvek da mi budemo ekipa koja drži loptu i diktira ritam utakmice. Sistem je samo početna postavka igrača na terenu, mnogo je važnije kako interpretirate određene zahteve u igri i kako odrađujete postavljene zadatke - rekao je Stojković.
Za utakmicu SAD – Srbija vlada veliko interesovanje, a dolazak na stadion aktuelnog šampiona MLS lige, Fudbalskog kluba Los Anđeles, najavila su i neka poznata imena iz Srbije:
-Dobrivoje Tanasijević je već stigao u naš hotel, on je ovde praktično u ulozi domaćina i jedva čeka utakmicu u četvrtak. Čuo sam se i sa Vladom Divcem, doći će da isprati naš zvanični trening, već je rezervisao mesto na stadionu Los Anđelesa, a dolazak je najavio i Marko Jarić. Trudićemo se da ih obradujemo pozitivnim rezultatom – kaže Stojković.