Društvo   Vršac   Ekonomija  

Austrijski Immofinanz počinje izgradnju druge faze Stop Shopa u Vršcu

Austrijska kompanija Immofinanz uskoro počinje izgradnju druge faze u ritejl parku Stop Shop u Vršcu. Sa dodatnih 2.000 m2, ukupna prodajna površina će dostići oko 10.300 m2.
Austrijski Immofinanz počinje izgradnju druge faze Stop Shopa u Vršcu

FOTO: Grad Vršac

Kao i postojeći, novoizgrađeni kapaciteti biće 100% dati u zakup. Ugovori su već potpisani sa tri nova zakupca - New Yorker, Pepco i N Sport.

Završetak planirane dogradnje predviđen je za treći kvartal 2022. godine, kada je planirano i otvaranje. Proširenjem prodajnog prostora, Stop Shop Vršac jača svoju poziciju najvećeg objekta ove vrste u gradu i okolini.

Od kada je došao u Srbiju 2015. godine, Immofinanz je značajno proširio svoj lanac ritejl parkova Stop Shop, ali i kapacitete postojećih, jer građani uživaju u ovom konceptu kupovine. Izgradnjom dodatnog komercijalnog prostora u Vršcu, kompanija proširuje miks zakupaca, omogućavajući kupcima da na jednom mestu zadovolje svoje široke kupovne potrebe.

Immofinanz je otvorio Stop Shop u Vršcu pre skoro četiri godine, u aprilu 2018. godine, kao šesti u Srbiji. U međuvremenu, portfolio ovog brenda u našoj zemlji proširen je na čak 14 ritejl parkova Stop Shop, sa ukupno oko 122,300 m2 potpuno iznajmljenog prodajnog prostora.

Izvor: Grad Vršac