Južni Banat   Društvo   Opovo   Najvažnije  

Udruženje penzionera Opovo: Dobra atmosfera na proslavi Dana žena

Praznik Dan žena već tradicionalno Opštinsko udruženje penzionera Opovo, proslavlja u hotelu Stari Banat.
Udruženje penzionera Opovo:  Dobra atmosfera na  proslavi Dana žena

FOTO: Glas Opova

Uz dobru atmosferu   penzioneri su pokazali da godine nisu bitne  da bi se zabavilo i igralo uz  muziku. Bez obzira na to što se nalaze u trećem dobu  raspoloženje je bilo  na  visokom nivou.

 Predsednik opštine Opovo Miloš Markov i njegova zamenica Anka Simin Damjanov, su takođe prisustvovali ovom druženju.

 

Svim predstavnicima lokalne samouprave zahvalio se Predsednik Opštinskog udruženja penzionera Žika Nestorović, i istakao važnost redovne podrške koju prožaju ovom Udruženju.

 

„Tokom svih ovih godina, tako i ove godine okupljamo se ovde za 8. mart gde proslavljamo Dan žena. Puno je ljudi, veselo je, ljudi imaju energije i druže se, a ovakvu proslavu ne bi mogli da upriličimo i organizujemo bez pomoći naše lokalne samouprave i predsednika opštine i hvala im na tome“, poručio je Nestorović.S druge strane, predsednik opštine Opovo Miloš Markov je pozdravio prisutne i poželeo im još puno ovakvih druženja i proslava.

“Danas je ceo dan u znaku pažnje prema ženama kao Međunarodni dan žena, tako da smo ceo dan imali veliki broj aktivnosti, koje smo mi kao lokalna samouprava sproveli ali i sama udruženja građana koja su organizovala događaje. Večeras se nalazimo na proslavi Opštinskog udruženja penzionera, koja tradicionalno organizuje ovu proslavu 8. marta. Imali smo priliku da vidimo da ima izuzetno puno ljudi, atmosfera je jako pozitivna i ja im želim da uvek tako ostane i da i na ovaj način se druže, obeležavaju i proslavljaju“, izjavio je Miloš Markov.