Južni Banat   Kultura   Opovo  

Veliko oduševljenje opovačke publike izazvala urnebesna komedija „Sokin i Bosina“

Odavno jedna pozorišna predstava nije privukla toliko pažnje opovačke publike. Odličan tekst Milice Konstantinović i režija Juga Radivojevića, ali pre svega vrhunski glumački ansambl, koji su činili Ljiljana Blagojević, Miloš Đorđević, Vesna Stanković i Kalina Kovačević, doprineli su da ulaznice budu rasprodate nekoliko dana pre početka predstave.I Miloš Đorđević i Ljiljana Blagojević imaju lepe reči o opovačkom pozorištu.
Veliko oduševljenje opovačke publike  izazvala urnebesna komedija  „Sokin i Bosina“

FOTO: Glas Opova

„Mnogo volim da dođem u Opovo i volim ovu vašu scenu zato što je jako intimna i prijatna i koliko se sećam prethodna dva puta je bilo jako lepo i publika nas je odlično prihvatila. Predstava koju ćemo večeras odigrati je jako zabavna, mislim da će se svako u njoj prepoznati i da će se ljudi lepo provesti, a kad se publika lepo provodi onda se i mi na sceni još lepše provodimo. Nadam se da je ovo samo još jedan u nizu mojih dolazaka u Opovo jer ipak sam ja ovde gotovo stalni član“, u svom stilu je rekao Đorđević.

„Lepo je pozorište lepa je scena i gledalište, radujem se što sam ovde, tako blizu je gde živim i gde radim u Beogradu i ne mogu da verujem da sam za sve ove godine prvi put ovde ali što kažu, svake godine otići negde gde dolaziš prvi put pa je život već osvojen“, poručila je Blagojević.

Inače, primetno je da u poslednje vreme na pozorišne predstave u Opovu dolazi sve više publike iz Debeljače i Kovačice, o čemu nam je govorila Vesna Simić.

„Nažalost u našoj opštini ovakvih događaja nema, mi smo željni pozorišne kulture, volimo pozorište i dosta naših prijatelja i poznanika će doći večeras“.

Već u subotu, na pozorišnom repertoaru Kulturnog centra Opovo je dečija predstava „Posla preko glave za velike i male“ u izvođenju zrenjaninskog pozorišta Zvezdica.

Izvor: Glas Opova