Sport   Najvažnije  

Železničar uprkos boljoj igri izgubio od Metalca

Železničar uprkos boljoj igri izgubio od Metalca

FOTO: FK Železničar

Metalac - Železničar 1:0 (0:0) 
 
STADION: u Gornjem Milanovcu. GLEDALACA: 300. Sudija:Miroslav Matić. Žuti kartoni: Škorić, Petković (Metalac)Petrović, Đorđević, Gigić, Kovačević (Železničar) STRELCI: Fićović u 48. Minutu za Metalac. 
METALAC: Mirković, Abah (81.Petronijević), Bačkulja, Fićović, Luković (17.Milošević), Maksimović (81.Maksimović, Milinković (81. Milovanović), Milošev (68. Vujčić), Nikolić, Škorić, Stević.  
ŽELEZNIČAR: Živković, Grgić, Hajdin, M.Jovanović, S.Jovanović (46.Zuvić), Kovačević, Mirosavljev (74.Kordić), Obrenović (80.Lainović), Petrović (46.Šušnjar), Tomanović, Đorđević (61.Brkić). 

Fudbaleri Železničara izgubili su od Metalca u Gornjem Milanovcu minimalnim rezultatom, ali nisu izgubili korak zta vodećim IMT-om, koji je takođe izgubio na gostovanju u Sremskoj Mitrovici 2:1.Uprkos boljoj igri fudbaleri Železničara poraženi su od Metalca, a gol odluke u 48. minutu postigao je Fićović za domaći tim. 
Imali su sve u svojim rukama izabranici Tomislava Sivića, ali im ovoga puta sreća nije bila saveznik. Ipak, ovo je poraz koji neće mnogo boleti ekipu iz Pančeva, jer je i prvoplasirani IMT poražen u gostima od Radničkog iz Sremske Mitrovice sa 2:1, tako da je razlika između ova dva kluba ostala ista.  
Poražen je i Novi sad na Novom Beogradu, ali je zato slavio Grafičar protiv Jedistva sa Uba, tako da je sad razlika smanjena na osam bodova u odnosu na Železničar.