Lepota i zdravlje  

Manikir trendovi u 2022. godini

Ako volite da lakirate nokte i pratite trendove, onda sigurno želite da znate šta će se nositi na noktima tokom ove godine.
Manikir trendovi u 2022. godini

FOTO: Pixabay

Jedan od trendova su neočekivani detalji na noktima. Na jednom ili dva nokta nacrtajte neku šaru. Možete uklopiti detalj na noktima sa svojim stajlingom, tako da na noktima i na odeći bude ista šara.

Foto: Pixabay

Šljokice su hit ove sezone. Oov je trend kome će se obradovati mnoge dame. Malo glamura unećete u svaki dan tako što ćete šljokice staviti na jedan ili dva nokta. A zašto ne biste i na sve nokte?! Izbor boja šljokica je na vama, a naš predlog su srebrne ili zlatne. Te boje su moderne ove sezone, a uklapaju se uz svaku odevnu kombinaciju.

Foto: Pixabay

Za one dame koje vole diskretan izgled noktiju, postoje dve mogućnosti. Jedna je pastelna roze ili neka puder nijansa na noktima.

Foto: Pixabay

Druga mogućnost su nokti koji izgledaju kao da na njima nema laka. To su mlečno bele i providne nijanse lakova. Možete poneti  i klasični providni lak. 

Foto: Pixabay

Zeleni nokti  najavljuju dolazak proleća. Ovi nokti ne mogu proći nezapaženo. Ako želite da budete primećeni, ovaj manikir je odličan izbor za vas. Birajte tamnije maslinaste zelene nijanse.

Foto: Pixabay

Sigurni smo da će u trendovima za ovu sezonu svaka dama pronaći nešto po svom ukusu.