Servisna Informacija   Najvažnije  

AMSS: Vožnju će danas dodatno otežavati jak severozapadni vetar

Magla jutros može otežavati vožnju po kotlinama, na putevima u nižim predelima kolovozi će zbog kiše povremeno biti mokri i klizavi, dok je na putevima u planinskim predelima moguć sneg, saopštio je Auto-Moto Savez Srbije.
AMSS: Vožnju će danas dodatno otežavati jak severozapadni vetar

FOTO: Piqsels

Vožnju će danas dodatno otežavati jak severozapadni vetar, pa je dodatnu pažnju potrebno obratiti na mostovima i preko nadvožnjaka jer na njima vetar dostiže najveću brzinu, kao i na putevima kroz šumska područja.

Zabrane za šlepere i kamione sa prikolicom su na snazi na sledećim putnim pravcima: II A-210 Jošanička Banja – Kopaonik,

II A-197 Kumanica – Preko Brdo – Duga Polјana, II A-198 Odvraćenica – Preko Brdo, II A-210 Kopaonik – Rudnica i II A-211 Kopaonik – Jaram.

Na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila.

Prema informacijama Uprave granične Policije Republike Srbije dobijenim u 5.15 sati na putničkim terminalima naših graničnih prelaza nema zadržavanja vozila.

Teretna vozila na graničnom prelazu Horgoš na izlazu čekaju 300 minuta, na Kelebiji, Bezdanu i Šidu 240 minuta, na Batrovcima 180, a na Gradini 60 minuta.