Južni Banat   Društvo   Plandište   Najvažnije  

Plandište: Raspisan Konkurs za dodelu novčanih nagrada najboljim studentima

Opštinsko veće Opštine Plandište u svom redovnom zasedanju, na osnovu Odluke o dodeli novčanih nagrada najboljim studenitma, usvojilo je zaključak o raspisivanju Konkursa za dodelu novčanih nagrada najboljim studentima sa područja Opštine Plandište za školsku 2022/2023 godinu.
Plandište: Raspisan Konkurs za dodelu novčanih nagrada najboljim studentima

FOTO: Opština Plandište

“Konkurs za dodelu novčane pomoći najboljim studentima sa teritorije opštine Plandište za školsku 2022/2023 godinu zvanično je otvoren je do 31. marta 2023. godine. Ovo je još jedan paket novčane podrške za najbolje studente iz naše opštine, kojim želimo da podržimo njihovo školovanje, razvoj i stručno usavršavanje, da podstaknemo postuzanje boljih rezultata tokom studiranja i razvijemo takmičarski duh i energiju, pre svega da studenti budu bolji iz godine u godinu. Ovo je i vid nagrade za sav trud i rad koji ulažu tokom studiranja. Svake godine se trudimo da povećamo izdvajanja iz budžeta koja se odnose finansijsku pomoć učenicima i studentima i svake godine kroz konkurse nagrađujemo najbolje. Svim djacima i studentima želim puno uspeha u daljem radu i školovanju, a mi kao lokakna samouprava ćemo se potruditi da im pomognemo na tom putu usavršavanja i napretka”, izjavio je predsednik opštine Plandište, Jovan Repac.
 
Uslove i svu neophodnu dokumentaciju koja im je potrebna studenti mogu potražiti na zvaničnoj internet stranici Opštine Plandište ili preko linka: