Srbija   Politika  

Jedinstvena Srbija će podržati predsednika Vučića na predstojećim izborima

Jedinstvena Srbija će podržati predsednika Vučića na predstojećim izborima

FOTO: printscreen/Jedinstvena Srbija

Na sednica Predsedništva Jedinstvene Srbije, kojom je predsedavao predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma, jedina tačka dnevnog reda bila je Izbori 2022. godine. Predsedništvo Jedinstvene Srbije, kako prenose mediji, jednoglasno je donelo odluku da na predstojeće parlamentarne izbore izađe u koaliciji sa SPS – om.

Jednoglasno je prihvaćen i predlog poslaničkih kandidata Jedinstvene Srbije na zajedničkoj listi sa Socijalističkom partije Srbije i na toj listi Jedinstvena Srbija će imati 63 kandidata za narodne poslanike.

Svi članovi Predsedništva Jedinstvene Srbije podržali su i predlog da Jedinstvena Srbija podrži Aleksandra Vučića za kandidata za predsednika Republike Srbije.

Zaključeno je i da iza koalicije SPS – Jedinstvena Srbija, koja je najdugovečnija koalicija na srpskoj političkoj sceni i koja traje od 2008. godine, stoje rezultati i dela, te da su upravo ti rezultati i dela najbolja preporuka građanima Srbije da na predstojećim parlamentarnim izborima daju svoje poverenje koaliciji Socijalistička partija Srbije – Jedinstvena Srbija.

Izvor: Pink