Južni Banat   Plandište   Društvo   Najvažnije  

Opštini Plandište više od 35 miliona za projekte sanacije sabraćajnica

Predsednik Opštine Plandište Jovan Repac potpisao je Ugovor za finansiranje i sufinansiranje projekta u oblasti saobraćajne infrastrukture, čime su Opštini Plandište dodeljena sredstva od strane Uprave za kapitalna ulaganja Autonomne pokrajine Vojvodine.
Opštini Plandište više od 35 miliona za projekte sanacije sabraćajnica

FOTO: Opština Plandište

U okviru realizacije projekta uređenja i sanacije putne infrastrukture pod nazivom “Rehabilitacija saobraćajnica u naseljenom mestu Plandište”, Opštini Plandište ukupno je opredeljeno 35.314.891,40 dinara.

Predmet ovog ugovora regulisanje međusobnih prava i obaveza ugovornih strana u pogledu dodele sredstava za izvođenja radova na uređenju i sanaciji ulice Vojvođanske (deo lokalne saobraćajnice od rasrkrasnice ulice Hajduk Veljka do izlaza prema ribnjaku Bager) i ulice Karađorđeva (deo lokalne saobraćajnice od ulice Pašnjačka do kružnog toka).

“Ovo je jedan od značajnijih projekata koji realizujemo zahvaljujući saradnji sa Upravom za kapitalna ulaganja kojim ćemo sanirati vrlo frekventne saobraćajnice u naselju Plandište. U sklopu realizacije ovog projekta pristupićemo i uređenju parking prostora kod Doma kulture. Realizacijom ovog projekta nastavljamo sa velikim projektom uređenja saobraćajnica na teritoriji Opštine Plandište”, rekao je Repac.