Magazin   Najvažnije  

Skrivene želje za 14.februar

Jedan od najromatičnijih praznika jeste Dan zaljubljenih. Proslavlja se 14. februara širom sveta. Na ovaj dan ljudi na različite načine pokušavaju da izraze svoja osećanja prema najmilijima. Atmosfera ljubavi, zaljubljenosti i ushićenja se oseća i danima koji predhode ovom prazniku.
Skrivene želje za 14.februar

FOTO: Pixabay

Najlakših načina da nekome pokažete da vam drag, jeste da se potrudite oko izbora poklona za voljenu osobu.

 

Kada je u pitanju ženska osoba izbor je definitivno već. Osim cveća, bombonjera i nakita možete biti maštoviti i pokloniti nešto u čemu bi ste oboje mogli da uživate. Romantična putovanja, ekstremni sportovi ili let helikopterom iznad vašeg grada samo su neke od opcija o kojima bi ste mogli da razmislite. Kupovina parfema ili kozmetike odavno je prevaziđena, ali ukoliko niste preterano maštoviti može poslužiti. Ukoliko je vaša partnerka praktična žena predlažemo vam da joj poklonite pametan sat, oni su sve popularniji u današnje vreme. Torba ili par cipela o kojima stalno priča svakako će joj izmamiti osmeh na lice.

 

Kupovina poklona za muškarca deluje jednostavno, ali nije uvek tako. Kupovina za jači pol može biti veoma kompleksna, pogotovo ako uđete u dublje razmišljanje šta bi ta osoba želela. Neki od standardnih poklona koje žene uglavnom daruju muškarcima jesu kaiš, novčanik i sat. Savet za sve dame jeste svakako da ove godine učine nešto drugačije. Potrudite se da vašoj jačoj polovini ove godine poklonite nešto što do sada niste. U narodu se kaže : Do srca muškarca najlakše se dolazi preko stomaka". Zato drage dame potrudite se da mu spremite nešto što voli da jede I to će sigurno upaliti, ukoliko nemate puno vremena za kupovinu. Ukoliko je vaš partner poslovan čovek možete ga iznenaditi lepom kravatom, lepom poslovnom torbom ili pak malo skupljim poklonom kao što je laptop.

 

 Svedoci smo da svakodnevno provodimo veliki broj sati na internetu, u toj masi informacija koju dobijamo svaki dan možemo potražiti i nove ideje. Na kraju krajeva pokloni uopšte ne moraju biti skupi da bi bili originalni i da bi nekome pokazali koliko vam je stalo do njega. Jedna romantična večera u kućnim uslovima ili opuštanje uz omiljeni film i maženje, može biti savršeno dovoljno da iskažete svoja osećanja.