Južni Banat   Plandište   Društvo   Najvažnije  

Predsednik opštine Plandište ugostio žensku futsal ekipu OŠ "Dositej Obradović"

Predsednik Opštine Plandište Jovan Repac ugostio je žensku futsal ekipu OŠ Dositej Obradović Plandište na svečanom prijemu u čast osvajanja srebrne medalje na državnom prvenstvu u futsalu koje je nedavno održano na Srebrnom jezeru.
Predsednik opštine Plandište ugostio žensku futsal ekipu OŠ "Dositej Obradović"

FOTO: Opština Plandište

Svečanom prijemu prisustvovali su i Bojana Stojanović, većnica za sport, Sava Divljakov direktor OŠ "Dositej Obradović" Plandište, Kristijan Nistor, trener školske futsal ekipe i vicešampionke na državnom prvenstvu Simonovski Tara, Pećinovski Jovana, Janković Anđela, Caran Aleksandra, Caran Ana Marija, Prica Sandra, Ilijevski Iva, Lazić Anastasija i Spaseski Milana.

U vrlo jakoj konkurenciji devojčice iz Plandišta ostvarile su istorijski uspeh osvajanjem još jedne medalje na državnom školskom prvenstvu i time zlatnim slovima ispisale veliki uspeh školskog sporta u Plandištu.

„Velika mi je čast i zadovoljstvo što imam priliku da ugostim ovu zlatnu decu, koja su nas i ove godine obradovala velikim sportskim uspehom i osvajanjem drugog mesta na dršavnom školskom prvenstvu u futsalu. Iako su ove godine vicešampionke države, osvajanje srebrne medalje je veliki uspeh u konkurenciji mnogo većih gradova i opština, i to treba da služi na ponos i takmičarkama, treneru, osnovnoj školi koju predstavljaju, ali i Opštini Plandište čiji su ambasadori. Poslednjih godina u okviru školskog sporta ostvareni su veliki rezultati, naročito zbog činjenice što smo mala opština, ali to jasno pokazuje koliko se truda i rada ulaže u razvoj i unapređenje školskog sporta, koliko požrtvovanosti je uloženo u taj uspeh i koliku ljubav prema sportu gaje ove zlatne devojčice, izjavio je Jovan Repac, predsednik Opštine Plandište.

Pored prigodnih poklona i zahvalnica, osvajači medalja dobile su i novčanu nagradu u iznosu od 10 hiljada dinara, za osvojenu medalju i izuzetno zalaganje tokom takmičenja.