Pančevo   Pančevo   Društvo   Najvažnije  

Grad Pančevo: Raspisan javni poziv za rešavanje stambenog pitanja izbeglih lica

U Pančevu je raspisan Javni Poziv za izbor korisnika pomoći za rešavanje stambenog pitanja izbeglih lica davanjem dve stambene jedinice u okviru Regionalnog stambenog projekta „potprojekat 5 – stambene jedinice“.
Grad Pančevo: Raspisan javni poziv za rešavanje stambenog pitanja izbeglih lica

FOTO: Grad Pančevo

Grad Pančevo je još jednom dokazao da odgovorno brine o izbeglim i raseljenim licima. Naime, u okviru Regionalnog stambenog projekta „potprojekat 5 – stambene jedinice“ dodeljena su dva stambena objekta u Strelištu i Glogonju.

U toku je izgradnja stambene zgrade u Pančevu sa 36 stanova za izbegla lica koji se mogu useliti ove godine, istakao je Milenko Čučković član Gradskog veća za rad, zapošljavanje i socijalna pitanja.

Pančevo je jedna od lokalna samouprava koja je značajno pružala pomoć izbeglim i raseljenim licima, podsecaju iz gradske uprave.

Zainteresovani sve dodatne informacije mogu dobiti na broj telefona Povereništva za izbeglice 013-308-818 svakog radnog dana od 8 do 15 časova. Nadlezni pozivaju sva izbegla i raseljena lica da se prijave za pomoć i na taj način, ako ispunjavaju uslove, reše stambeno pitanje.