Društvo   Srbija   Politika   Najvažnije  

Nakon istorijskog skupa 'SRBIJA NADE' internet pun veličanstvenih fotografija! Predsednik Vučić poručio: Poslednji put se obraćam kao predsednik SNS!

Na platou ispred Narodne skupštine u Beogradu juče je održan skup "Srbija nade", a okupljenima se obratio predsednik Srbije Aleksandar Vučić koji je pozdravljen gromoglasnim ovacijama svih prisutnih, i povicima "Aco Srbine".
Nakon istorijskog skupa  'SRBIJA NADE' internet pun  veličanstvenih fotografija! Predsednik Vučić poručio: Poslednji put se obraćam kao predsednik SNS!

FOTO: Printscreen/ instagram @budućnostsrbijeav

Veliki broj građana, njih preko 200.000 prisustvovalo je juče skupu "Srbija nade" u Beogradu.

Sa skupa su se mogle čuti poruke jedinstva i sloge naroda, što se jasno vidi i u prelepim fotografijama kojih su pune društvene mreže.

Svi ushićeno prenose veličanstven prizor koji se mogao videti na ulicama prestonice prethodno veče.

Podsetimo, predsednik Srbije i lider naprednjaka Aleksandar Vučić najavio je na skupu "Srbija nade" da će od danas neko drugi voditi SNS, kao i da će od Vidovdana početi formiranje Pokreta za narod i državu, čiji će stožer biti SNS.

"Ovo je poslednje veče u kome vam se obraćam kao predsednik SNS, sutra će neko drugi preuzeti moju, vašu, našu SNS, čiji ću član ostati i verni i odani član biti. Ali ću od sutra biti predsednik svih građana Srbije, a ne predsednik političke partije", rekao je sinoć Vučić.

Kako je rekao, divni ljudi će od danas preuzeti rukovođenje SNS.

Izvor: pink.rs