Južni Banat   Društvo   Pančevo   Najvažnije  

Sajam zapošljavanja u Pančevu 1.juna

Pančevačka filijala Nacionalne službe za zapošljavanje (NSZ), u saradnji sa Gradskom upravom Pančeva, organizuje 1. juna, Sajam zapošljavanja u ovom gradu. Učešće na sajmu potvrdila su 34 poslodavca, koji će ponuditi više od 289 slobodnih radnih mesta
Sajam zapošljavanja u Pančevu 1.juna

FOTO: Grad Pančevo

Na sajmu zapošljavanja koji će se održati 1.juna u Pančevu najveća potražnja biće za vozačima kamiona, agentima terenske prodaje, kuririma, magacionerima, monterima grejanja i ventilacije, diplomiranim veterinarima, operaterima u proizvodnji, ali i mašinskim inženjerima, mašinskim tehničarima, arhitektama, prodavcima, istakla je direktorka filijale Nacionalne službe za zapošljavanje Jelena Šinik.

  • Jeste ovo je jedna prilika da se vidimo I da najavimo sajam zapošljavanja koji će se održati prvog juna, ovde kod nas u Pančevu u četvrtak. Trajaće od 11 do 13 časova. Učešće je potvrdilo 34 poslodavca I imamo 289 slobodnih radnih mesta. Ja pozivam sva nezaposlena lica, kako I oni koji traže promenu zaposlenja da nam se tog dana pridruže, da dodju da ponesu svoje radne biografije, I da konkurišu kod poslodavaca koji će biti sa nama tog dana, kaže Jelena Šinik, direktorka filijale Nacionalne službe za zapošljavanje.

 

  • Zainteresovanim sugrađanima će na štandu grada Pančeva biti dostupne sve potrebne informacije u vezi sa otvorenim javnim pozivom koji se odnosi na meru aktivne politike zapošljavanja „Samozapošljavanje“.