Južni Banat   Kovin   Društvo  

Bronza za Lauru Vukotić iz Kovina na Pokrajinskom takmičenju „Šta znaš o zdravlju“

Predstavnici Crvenog krsta Kovin su u petak, 26. maja, boravili u OŠ „Sava Maksimović“ u Mramorku i tom prilikom uručili učenici 5. razreda, Lari Vukotić, nagradu i prigodne poklone za postignut izuzetan uspeh: osvojeno 3. mesto u kategoriji podmlatka na ovogodišnjem Pokrajinskom takmičenju „Šta znaš o zdravlju“ održanom u aprilu u organizaciji Crvenog krsta Vojvodine.
Bronza za Lauru Vukotić iz Kovina na Pokrajinskom takmičenju „Šta znaš o zdravlju“

FOTO: Crveni krst Kovin

Pohvale su upućene i nastavnici Duški Mosurović koja je pripremala učenicu za takmičenje. Lara je zaslužila „bronzu“ u konkurenciji 32 takmičara iz cele Vojvodine.

Iz mramoračke škole dodaju da su ponosni i na uspeh i učešće svojih đaka na ovogodišnjem Opštinskom takmičenju „Šta znaš o zdravlju“ koje je prethodilo i održano je u domu Crvenog krsta u Kovinu 7. aprila, tradicionalno na Svetski dan zdravlja.

Među 25 takmičara, pored prvoplasirane Lare u kategoriji podmlatka, učenica 8. razreda Anastasija Vukotić osvojila je 2. mesto, a pohvale za učešće upućene su Andriji Poliću, učeniku 6. razreda i Ani Mićić, učenici 8. razreda OŠ „Sava Maksimović“ Mramorak.