Sport  

AMS "Fanatik" iz Pančeva najbrži u konkurenciji timova

AMS "Fanatik" iz Pančeva najbrži u konkurenciji timova

FOTO: AMS Fanatik

Auto-moto sportsko udruženje „Fanatik“ iz Pančeva na trećoj trci autoslaloma šampionata Srbije „Ponikve 2023“ održanom minulog vikenda bilo je najbrže u konkurenciji timova.
AMSU „Fanatik“ Pančevo imalo je 11 predstavnika na ovoj trci. U klasi dva Igor Ćuk sa citroenom C2 VTS stigao je do prve pobede u sezoni. U klasi tri debitant, mladi Nikola Petrović u reno kliju RS takođe je osvojio prvo mesto, dok je Milan Đorđijevski u mini kuperu u ovoj klasi osvojio treće mesto. U klasi pet braća Nikola i Aleksandar Isakov osvojili su drugo i treće mesto u citroenu AX. Vuk Trajković je završio četvrti.
U klasi šest drugo mesto osvojio je Ivan Anđelković sa njegovim zamenskim vozilom, dok je treći ovoga puta Darko Terzić. Odmah za njim našao se i Aleksandar Mijailović iz Pančeva. U klasi sedam Marko Krstić je odustao, dok je u klasi osam Miloš Sovilj sa kavazukijem dominirao.
Sledi trka u Rakovici, pa u Aranđelovcu i Sopotu, ali i u Deliblatskoj peščari, i to u organizaciji AMSU Fanatik. Trka je zakazana za 6. avgust.