Južni Banat   Alibunar   Društvo   Najvažnije  

Počelo uređenje fontane u centru Alibunara

Savet Mesne zajednice Alibunar pokrenuo je akciju uređenja, popravke i puštanja u rad fontana na platou ispred zgrade Skupštine Opštine, kako bi taj deo Alibunara imao lepši izgled u vrelim letnjim danima.
Počelo uređenje fontane u centru Alibunara

FOTO: MZ Alibunar

Ovom akcijom obuhvaćeno je sređivanje obe fontane koje se nalaze na platou, takođe ofarbani su svi kandelaberi, uređeni i ofarbani prilazi, kao i celokupan plato.

„Sređivanje je obuhvatilo isključenje vode, pražnjenje bazena, otklanjanje mulja i mahovine, uklanjanje smeća, pranje koje podrazumeva upotrebu hemijskih sredstava koja razgrađuju naslage kamenca, farbanje i puštanje u rad. Ova akcija je bila u saradnji između Saveta Mesne zajednice i caffe bara “Office” koji je nesebično pomogao kako bi se svi radovi priveli kraju i kako bi svi ljudi dobre volje koji su vredno radili na ovom projektu imali u svakom trenutku na raspolaganju neko osveženje u vrelim letnjim danima. Veoma nam je bitno mišljenje građana, jer mi radimo da bi svi meštani lepše i lakše živeli, da Alibunar bude bolje mesto za život. To je i misija Saveta Mesne zajednice, ali i misija tima okupljenog oko zajedničke ideje i vizije da zajedno možemo sve. Bitno je da nas meštani pamte kao nekoga ko je prepoznao njihove potrebe i doprineo da im život bude bolji“, saopštila je MZ Alibunar.