Izbori 2022   Najvažnije  

Predsednik SNS-a Aleksandar Vučić potpisao liste SNS-a i koalicionih partnera u Zemunu i Borči

Predsednik Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić večeras je dao potpis podrške za listu SNS-a i koalicionih partnera za republičke i gradske izbore.
Predsednik SNS-a Aleksandar Vučić potpisao liste SNS-a i koalicionih partnera u Zemunu i Borči

FOTO: printscreen/Instagram@buducnostsrbijeav

Predsednik SNS-a Aleksandar Vučić stigao je u Zemun gde ga je dočekao veliki broj građana.
Vučića su dočekali Krajišnici, a po njegovom dolasku začuo se gromoglasan aplauz i povici "Aco, Srbine". Među okupljenima je i deka star 100 godina.

Takođe, predsednik Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić večeras je u Borči dao potpis podrške za listu SNS-a i koalicionih partnera za republičke i gradske izbore, a dočekao ga je veliki broj građana.

Predsednik je zahvalio građanima, istakavši da je ponosan na listu koju predvodi dr Danica Grujičić, a čine je najstručniji ljudi Srbije.

- Došao sam da vam kažem hvala, jer ste pružali podršku Srbiji, jer smo zahvaljujući vama pobeđivali. Jednu veliku stvar smo uradili ovde, velelepni Dom zdravlja. Mnogo toga nismo uradili, ali ćemo uraditi i zajedno ćemo menjati i Ovču, i Borču, i Krnjaču, i Kotež... Isto tako, čuvaćemo Srbiju i radićemo sve da čuvamo naše nebo, plate, KiM i nećemo da naša država ide u NATO, kako bi neki drugi voleli - rekao je predsednik Vučić.

Izvor: Pink