Južni Banat   Opovo   Društvo  

Prijem za najbolje učenike Opštine Opovo

U kabinetu predsednika opštine priređen je prijem za najbolje učenike osnovnih škola sa teritorije Opštine Opovo, koji su došli u pratnji svojih razrednih starešina i direktora škole.
Prijem za najbolje učenike Opštine Opovo

FOTO: Glas Opova

Vukovcima su uručeni pokloni, po tablet računar, dok je Ognjen Nedeljkov, kao najbolji učenik u celoj opštini dobio laptop računar.

Predsednik opštine Miloš Markov i načelnica Opštinske uprave Opovo Ankica Jožika učenicima su čestitali uspeh i poželeli puno ispunjenje želja u nastavku školovanja. U neposrednom razgovoru ovogodišnji „vukovci“ su izneli svoje utiske i planove. Po dvoje se odlučilo za gimnaziju i ekonomsku školu, dok će jedan srednje obrazovanje nastaviti u arhitektonsko – tehničkoj školi.

Ove godine je pet učenika sa najboljim uspehom. Iz Opova su Aniela Nedić, Luka Mojsa i Ognjen Nedeljkov, Dijana Tasić je iz Sefkerina, dok je Anja Aćimov iz Barande.

Lokalna samouprava je i ove godine postavila bilbord u centru Opova na kojem su predstavljeni najbolji učenici osnovnih škola „Dositej Obradović“ Opovo (IO „Sveti Sava“ Sefkerin) i „Zoran Petrović“ Sakule (IO „Olga Petrov“ Baranda).

 

Izvor:  Glas Opova