Hronika  

Zaustavlјeni vozači pod dejstvom psihoaktivnih supstanci i alkohola

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Staroj Pazovi i Inđiji su, prilikom kontrole saobraćaja na području ovih opština, otkrili trojicu vozača koji su vozili pod dejstvom psihoaktivnih supstanci i jednog pod dejstvom alkohola.
Zaustavlјeni vozači pod dejstvom psihoaktivnih supstanci i alkohola

FOTO: Pixabay

U Surduku je iz saobraćaja isklјučen tridesetjednogodišnjak koji je upravlјao automobilom „pežo“ pod uticajem amfetamina, a u Staroj Pazovi dvadesetjednogodišnji vozač „mercedesa“ pod dejstvom kanabisa i amfetamina.

Patrola je u Staroj Pazovi zatekla dvadesetšestogodišnjeg mladića koji je vozio „golf“ pod dejstvom kanabisa. Na podu automobila, ispod sedišta vozača, policijski službenici su pronašli foliju sa suvom bilјnom materijom za koju se sumnja da je marihuana i drobilicu za marihuanu. Nakon veštačenja, protiv vozača biće podneta odgovarajuća krivična prijava.

U Inđiji, saobraćajna policija je posle ponoći zaustavila devetnaestogodišnjaka koji je upravlјao „golfom“ sa 2,09 promila alkohola u organizmu i sa probnom vozačkom dozvolom.

Vozačima je određeno zadržavanje do 12 časova i oni će biti privedeni nadležnim prekršajnim sudijama.

Apelujemo na sve vozače da dosledno poštuju saobraćajne propise, radi svoje i bezbednosti ostalih učesnika u saobraćaju.

Izvor: mup.gov.rs