Južni Banat   Plandište   Društvo  

Plandište: Sanirana ambulanta u Velikoj Gredi

Nastavlja se sa sanacijom objekata ambulanti u naseljenim mestima na teritoriji Opštine Plandište. Nakon potpunog renoviranja ambulanti u Hajdučici, Velikom Gaju i Jermenovcima, na red je došla i ambulanta u naseljenom mestu Velika Greda.
Plandište: Sanirana ambulanta u Velikoj Gredi

FOTO: printscreen/Dom zdravlja “1. Oktobar” Plandište

“Sanacija objekata ambulanti u naseljenim mestima na teritoriji Opštine Plandište odvija se prema utvrđenoj dinamici i planovima. Do sada smo u potpunosti renovirali ambulante u naselju Hajdučica, Veliki Gaj, Jermenovci i ovde u Velikoj Gredi. Sanacija objekta podrazumeva kompletno uređenje enterijera i stvaranje uslova za nesmetan i kvalitetan rad naših zaposlenih u Domu zdravlja. Ovaj veliki projekat sanacije ambulanti nastavljamo u naselju Barice, čime svim građanima Opštine Plandište želimo da omogućimo bolje uslove zdravstvene zaštite”, izjavio je dr Nebojša Drljević v.d. direktora Doma zdravlja “1. Oktobar” Plandište.

Cilj je, kako kaže dr Nebojša Drljević, da svako naseljeno mesto ima ambulantu koja zadovoljava visoke kriterijume uređenosti i opremljenosti kako bi sugrađanima u svakom momentu mogli da pruže  adekvatnu zdravstvenu zaštitu.