Društvo   Južni Banat   Bela Crkva   Najvažnije  

Ministar Gašić poručio u Beloj Crkvi: Bezbednost svih građana na prvom mestu

Ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić poručio je danas prilikom posete Policijskoj stanici u Beloj Crkvi, da je Ministarstvu unutrašnjih poslova bezbednost svih građana na prvom mestu, kao i da će se nastaviti sa ulaganjem u razvoj i jačanje srpske policije.
Ministar  Gašić poručio u Beloj Crkvi:  Bezbednost svih građana na prvom mestu

FOTO: MUP

„Naši policajci spremni su da se suoče sa složenim bezbednosnim izazovima i odgovore na svaki postavljeni zadatak kako bi zaštitili građane Srbije. Njihovi rad i požrtvovanost čine život naših građana sigurnijim i to je ono na šta sam, kao ministar unutrašnjih poslova, ponosan“, istakao je Gašić i dodao da je zadatak Ministarstva da u narednom periodu nastavi sa unapređenjem uslova za rad policajaca i podizanju kapaciteta policije, kroz obuke i obrazovanje. Ministar je, takođe, najavio renoviranje ove policijske stanice u narednom periodu.

„Rezultati policijskog rada odražavaju se na poverenje naših građana koje je za nas  od velikog značaja jer zajedničkim radom doprinosimo većoj bezbednosti, naročito u lokalnim zajednicama“, poručio je ministar i naglasio značaj koji će na jačanje sigurnosti dece imati i projekat „Zajedno i bezbedno kroz detinjstvo“, koji će se u svim osnovnim školama sprovoditi tokom cele školske godine.  

Ministar Gašić je, prethodno, u Beloj Crkvi, u Kulturno-prosvetnom centru prisustvovao svečanosti povodom obeležavanja 60 godina od formiranja 193. Automobilskog nastavnog centra u kasarni u Beloj Crkvi i sa predstavnicima ove opštine razgovarao o daljem unapređenju saradnje policije i lokalne samouprave.