Magazin   Najvažnije  

Izbor kućnog ljubimca otkriva mnogo o vašem karakteru

Odlučili ste da uzmete mačku, psa ili možda zmiju za kućnog ljubimca – a čak iako samo priželjkujete ove kućne ljubimce, to govori mnogo o vama!
Izbor kućnog ljubimca otkriva mnogo o vašem karakteru

FOTO: Piqsels

Pas – emocionalni ste
Psi vas vole uvek. Svaki dan koji provodi sa vama je najsretniji dan u životu vašeg psa. Ne kaže se za džabe da su psi najbolji čovekovi prijatelji. Oni vas poštuju i cene, čime vam dokazuju da vas niko nikada neće voleti kao pas.

Mačka – bezbrižni ste
O mački ne morate mnogo brinuti, sve dok joj dajete hranu. Ona ne zahteva tako mnogo pažnje kao pas. Dok je hrane, ona sve može sama. Vama je dobro jer vam ona pravi društvo, a i njoj je dobro pored vas.

Zmija – neustrašivi ste
Ako posedujete zmiju kao kućnog ljubimca, onda ste najverovatnije neustrašivi i s vama se ne treba sukobljavati. Vi ste uvek spremni za nove avanture i malo čega se zaista bojite.

Hrčak – zabavni ste
Točak po kojem hrčak stalno ide i koji se stalno vrti zaista je smešan i zabavan, a takvi ste i vi. Volite zabavu, volite da se smejete i svima ste zanimljivi.

Ptica – čudni ste, ali zanimljivi
Ako volite ptice i papagaje, malo ste čudni, ali u isto vreme vrlo zanimljivi, pametni, izdvajate se iz mase. Intrigiraju vas neobične i nesvakidašnje stvari. Uvek ste voleli da izbegavate klasične stvari i birali ste nešto neobičnije.

Egzotične životinje – pomalo ste hladnokrvni
Ako volite egzotične životinje i hteli biste da imate jednu kao kućnog ljubimca, može se reći da ste hladnokrvni. Takvim životinjama baš i nije mesto u kući i teško ih je pripitomiti. Njima bolje pristaje njihovo prirodno okruženje, nego zatvorenost u četiri zida.