Južni Banat   Opovo   Društvo  

Sednica Skupštine opštine Plandište zakazana za 5. oktobar

Dvadesetsedma sednica Skupštine opštine Plandište zakazana je za četvrtak, 05.10.2023. godine. Na dnevnom redu predstojeće sednice predloženo je 15 tačaka.
Sednica Skupštine opštine Plandište zakazana za 5. oktobar

FOTO: Opština Plandište

Odbornici će na ovoj sednici prvo razmatrati Izveštaja o izvršenju Odluke budžeta opštine Plandište za 2023. godinu u periodu januar-jun 2023. godine, a nakon toga će utvrditi predlog Odluke o Drugim izmenama i dopunama Odluke o budžetu opštine Plandište za 2023. godinu. Na dnevnom redu nove sednice SO Plandište je i predlog Odluke o izmenama i dopunama Poslovnika Skupštine opštine Plandište a zatim i Izveštaj o poslovanju JP „Polet“ Plandište o korišćenju sredstava iz budžeta opštine Plandište za JP „Polet“ Plandišteza za 2022.godinu.

Odbornici SO Plandište na predstojećoj sednici će razmatrati Izveštaj o radu PU „Srećno detinjstvo“ Plandište za za radnu 2022/2023. godinu i razmatranje Godišnjeg plana rada Predškolske ustavove „Srećno detinjstvo“ za radnu 2023/2024. Odbornici će i odlučivati o predlogu Rešenja o izmeni Rešenja o obrazovanju Štaba za vanredne situacije, Rešenja o obrazovanju i imenovanju Saveta za bezbednost opštine Plandište i Komisije za sprovođenjlje postupka javnog nadmetanja za davanje u zakup poljoprivrednog zemljišta u državnoj svojini.

Na ovoj sednici odbornici imaju na dnevnom redu razrešenja i imenovanja Upravnog o Nadzornog odbora Centra za socijalni rad opštine Plandište i Školskog odbora OŠ „Jovan Sterija Popović“ Velika Greda.