Južni Banat   Bela Crkva   Društvo  

Predsednica opštine Bela Crkva družila se sa mališanima u vrtiću „Čika Jova Zmaj“

Predsednica opštine Bela Crkva Violeta Simić posetila je mališane Predškolske ustanove „Anđelka Đurić“ u objektu „Čika Jova Zmaj“ u Beloj Crkvi.
Predsednica opštine Bela Crkva družila se sa mališanima u vrtiću „Čika Jova Zmaj“

FOTO: PU "Anđelka Đurić" Bela Crkva

- Iskoristila sam ovo jutro da mališanima malo pomognem u crtanju i bojenju na temu jeseni. Oni su pripremili i poklon za mene – nacrtali su svoj vrtić i sebe u njemu, što me je veoma obradovalo. Drago mi je što, iako smo siromašna opština, naši mališani borave u veoma pristojnim uslovima i imaju sve što im je potrebno. Oni su naša budućnost i treba im posvetiti puno pažnje i nege, da bi stasali u zdrave, dobre ljude, istakla je Simić ovom prilikom. 

U svim objektima PU „Anđelka Đurić“ tokom Dečije nedelje organizovane su razne aktivnosti za decu, od kreativnih i muzičkih radionica, do sportskih igrica i maskenbala. Deca će imati priliku da se druže i sa svojim drugarima iz osnovnih škola i da zajedno pokažu svoje talente, veštine i znanja.

Direktor PU „Anđelka Đurić“ Rumenka Negrojević istakla da i predškolci imaju poziv i da će posetiti predsednicu opštine.