Južni Banat   Pančevo   Kultura   Društvo   Najvažnije  

Ove nedelje u bioskopu Kulturnog centra Pančeva

Ove nedelje u bioskopu Kulturnog centra Pančeva biće prikazana dva ostvarenja, film " Kantervilski duh" i "Kapetan marvel 2" .
Ove nedelje u bioskopu Kulturnog centra Pančeva

FOTO: KC Pančevo / promo

Kantervilski duh na programu je  28. i 29. novembra, sa početkom u 17.30 sati. To je dečji, animiriani, sinhronizovani  film u trajanju od  89 min. 

Režija: Kim Burdon, Robert Chandler

Engleska s kraja devetnaestog veka, kada naučni pronalazak donosi nove poglede na svet. Moderna američka porodica useljava se u svoju tek kupljenu seosku kuću kako bi saznala da li je okružuju duhovi. Ser Simon Kantervil uspešno pohodi terenom više od tri stotine godina, ali u momentu kada pokušava da uplaši nove ukućane susreće se sa novim izazovima.

Kapetan marvel  na programu je  28. i 29. novembra, sa projekcijama u  20.00 sati. 

Moći Kerol Denvers se prepliću sa moćima Kamale Kan i Monike Rambo, pa su primorane da rade zajedno kako bi spasile univerzum. Ako je Kerol povratila identitet koji su joj oduzeli pripadnici tiranske Kri vrste i osvetila se Vrhovnoj inteligenciji, ona ponovo nosi teret destabilizacije univerzuma. Kada je dužnost dovede do Crvotočine povezane sa Kri revolucijom, njene moći mešaju se i prepliću sa moćima Kamale Kan, poznate kao Ms. Marvel, kao i sa moćima zaboravljene nećake, sada S.A.B.E.R. astronautkinje Monike Rambo. Ovaj izuzetan trio mora da nauči kako da zajedno i udruženo radi kako bi spasao univerzum.