Srbija   Politika  

‘Na 50 odsto uzoraka SNS ima 47,1 glasova’ Brnabić: Lista ‘Srbija ne sme da stane’ će sigurno sama imati više od 125 mandata

‘Na 50 odsto  uzoraka SNS ima 47,1 glasova’ Brnabić: Lista ‘Srbija ne sme da stane’ će sigurno sama imati više od 125 mandata

FOTO: Pink.rs

Članica Predsedništva Srpske napredne stranke Ana Brnabić obraća se novinarima.

Brnabić je istakla „Dobro došli na slavlje“ dodajući da su to i reči predsednika Srbije.

– Počinjem od onoga o čemu ćemo pričati narednih dana, o tome kako je izgledao današnji dan. Čuli smo neistine, insinuacije, lažne vesti… Sve sa ciljem da se izaziva atmosfera panike i haosa. Pokušavali smo da objasnimo ljudima, poštujući izbornu tišinu za razliku od opozicionih medija – rekla je Brnabić.

Brnabić je potom navela primere gnusnih laži opozicije.

– Što su sve brutalne neistine, notorne laži, lako proverljive. SNS kontrolori ne mogu da utiču na te stvari. Opozicija je imala 80 odsto posmatrača. Sada su isključili struju na 4 mesta, sabotaža… Potpuna laž. Pa Beogradska arena, što je glupost neverovatnih razmera. Birački spisak proverava oppzicija i kontrolori – rekla je Brnabić.

Jedina nepravilnost je bio incident u Odžacima, i to lice je privedeno, napomenula je Brnabić.

– Prema 50 procenata, obrađenih biračkih mesta, gde može biti još minimalnih promena, ja želim da kažem da naša lista „Srbija ne sme da stane“ ima 47, 1 odsto podrške – rekla je Brnabić.

Kako premijerka kaže Đilasova opozicija, Nestorović i SPS ulaze sigurno u parlament.

– Lista ‘Srbija ne sme da stane’ će sigurno sama imati više od 125 mandata – navela je premijerka.

Premijerka je rekla da što se tiče Beograda, podaci tek stižu, a da će opozicija sigurno izaći sa lažnim podacima, i najavila još jedno obraćanje.

– Obratićemo se ja, Vučević, i nadam se predsednik Srbije. Hvala narodu, građanima Republike Srbije, što su glasali za rezultate, za viziju pobedničke Srbije. Stranka je odlučila da se obrati odmnah, i hvala svima, hvala predsedniku republike Srbije koji je poveo našu listu, dao sve od sebe u najprljavijoj kampanji – rekla je Brnabić.

 

Izvor: pink.rs