Sport  

Crveno-beli odbojkaši dočekuju Takovo

U poslednjem kolu Banka Poštanska štedionica Superlige Srbije odbojkaši Crvene zvezde će na Banjicu ugostiti ekipu Takova. Utakmica se igra u nedelju od 18 sati.
Crveno-beli odbojkaši dočekuju Takovo

FOTO: okcrvenazvezda.com

Poslednji ispit u ligaškom delu Banka Poštanska štedionica Superlige Srbije odbojkaši Crvene zvezde imaće u nedelju od 18 časova. Na Banjicu stiže Takovo, ekipa koju su u prvom delu sezone u Gornjem Milanovcu savladali ubedljivo 3:0.

- Mislim da smo tada odigrali dobru utakmicu, nismo im dali da dođu do izražaja u bilo kom elementu i nadam se da ćemo takvu igru ponoviti i u nedelju. Ono što je specifično, ukoliko u nedelju sve prođe kako treba, sa Takovom ćemo igrati u plej ofu, pa je samim tim utakmica specifičnija. Sve je u našim rukama, taj plasma koji smo priželjkivali, sve zavisi od nas i ukoliko odigramo dobru utakmicu, pripremimo se za ono što protivnik može, da ćemo ostvariti naše želje – bio je prvi komentar Igora Žakića, trenera Crvene zvezde.

Strateg crveno-belih smatra da je njegov tim u prednosti.

- Ne bih da budem neskroman, ali stvarno mislim das mo kvalitetnija ekipa od njih, iako oni imaju nekoliko odličnih pojedinaca koji su imali dobre internacionalne karijere. Verujem da je na mojim momcima budućnost id a ćemo to u nedelju da pokažemo – zaključio je Žakić.

Luka Tadić ističe da je Takovo iskusan rival.

- Pripremamo se poslednje dve nedelje, u dobrom smo ritmu i očekujemo dobru utakmicu na Banjici. U prvom delu sezone zabeležili smo ubedljivu pobedu, ali je bilo neugodno gostovanje na njihovom terenu. Puna hala, lep ambijent za igru – bio je prvi komentar Tadića.

Primač servisa Crvene zvezde istakao je da su svi zadovoljni spozicijom koju Zvezda ima na tabeli pred poslednje kolo i da se nada da će je zadržati i nakon duela u nedelju.