Južni Banat   Plandište   Društvo  

Izvedena predstava "Tražim muža" u Plandištu

Izvedena predstava "Tražim muža" u Plandištu

FOTO: Pixabay

Kulturni centar Vuk Karadžić Plandište organizovao je još jednu pozorišnu predstavu pod nazivom “Tražim muža” u izvedbi glumice Jelice Brestovac, a prema tekstu Duška Radovića.

Sala Kulturnog centra bila je ispunjena gotovo do poslednjeg mesta. Glumica Jelica Brestovac se zaista potrudila da svojim velikim umetničkim stvaralaštvom prenese i dočara publici u Plandištu vrlo zanimljivu pozorišnu predstavu. Građani Opštine Plandište imali su priliku da uživaju u jednoj nesvakidašnjoj i jedinstvenoj predstavi.

Vrlo zanimljiog sadržaja, punog komedije i drame, predstava “Tražim muža” prikazana je kao jedna vrlo interesantna kabare predstava, u kom glavni akter stavlja akcenat na to kako pronaći pravu osobu za sebe i kako je zadržati zauvek, koje su to borbe koje u sebi svaka osoba mora da vodi, kako sa tim borbama da se nosi i na kraju pronađe izlaz iz savremene životne situacije.

Predstava je rađena po tekstu Duška Radovića, a odlična postavka, režija i izvedba glavne glumice dočarala je svu lepotu pozorišta. Ovo je bila odlična prilika da se ljubitelji pozorišne predstave dobro zabave, nasmeju, ali i sagledaju savremeni život kroz izvedbu vrlo sadržajnog i karakternog glumišta.

Prema rečima organizatora, Kulturni centar Vuk Karadžić Plandište vrlo aktivno je radio na organizaciji pozorišnih predstava i muzičko scenskih nastupa za sve uzraste i starosne kategorije.