Srbija   Servisna Informacija   Najvažnije  

AMSS: Bez dužih zadržavanja na graničnim prelazima za sve kategorije vozila

Vožnja na glavnim putnim pravcima može biti usporenija pošto je prvi dan vikenda, a mogući su i češći zastoji zbog radova na putevima, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS). Prema poslednjim informacijama dobijenim od JP Putevi Srbije, na naplatnim stanicama nema zadržavanja vozila.
AMSS: Bez dužih zadržavanja na graničnim prelazima za sve kategorije vozila

FOTO: JP "Putevi Srbije"

Prema informacijama Uprave granične policije Srbije, na putničkim i teretnim terminalima naših graničnih prelaza nema dužih zadržavanja za sve kategorije vozila.

Izmene u saobraćaju na pojedinim deonicama puteva zbog radova

Na auto-put E-75, petlja Jagodina - petlja Batočina, smer ka Beogradu u toku su radovi na mašinskom presvlačenju kraćih deonica, do 24. aprila, a saobraćaj se odvija preticajnom saobraćajnom trakom, saopštilo je danas Javno preduzeće Putevi Srbije.

Na auto-putu E-70, Kuzmin - Adaševci, u oba smera, do 30. aprila, u toku svetlog dela dana, izvode se radovi na košenju trave u srednjem pojasu i na bankinama, a saobraćaj se odvija prema postavljenoj saobraćajnoj signalizaciji.

Na putu Umčari-Brestovik, u Grockoj vozila se naizmenično propuštaju do 25. aprila, zbog radova na izgradnji regionalnog vodovoda Makiš - Mladenovac.

Na auto-putu E-763, petlja Ljig-petlja Takovo, ka Beogradu, u tunelu Brančić izvode se radovi na održavanju ITS opreme, do 23. aprila, od 10 do 18 časova, uz obustavu saobraćaja u levoj cevi tunela, a saobraćaj će se odvijati dvosmerno kroz desnu cev tunela Brančić.

Na putu Kladovo Brza Palanka, naseljeno mesto Grabovica u toku su radovi na sanaciji kolovoza do 30. aprila, uz naizmenično propuštanje vozila, regulisano semaforskom signalizacijom.