Izbori 2022   Pančevo  

Članovi Unije mladih Srpske napredne stranke razgovarali sa Kačarevcima

Članovi Unije mladih Gradskog odbora Srpske napredne stranke danas su u Kačarevu, u okviru "Slaninijade", postavili Infoštand i razgovarali sa građanima.
Članovi Unije mladih Srpske napredne stranke razgovarali sa Kačarevcima

FOTO: SNS Pančevo

Članovi Unije mladih i funkcioneri Srpske napredne stranke građanima su delili brošure, promotivni materijal i razgovarali sa stanovnicima Kačareva o aktuelnim problemima koje imaju i o njihovom rešavanju u narednom periodu.

Nemanja Bojić ispred Unije mladih Gradskog odbora Srpske napredne stranke kaže da su u promotivnim materijalima koja su danas deljena, građani mogli da se obaveste o rezultatima koji su postignuti tokom mandata Srpske napredne stranke.

- Veliki broj građana prilazio je štandu. Dali su punu podršku predsedniku Aleksandru Vučiću u reformama koje sprovodi na svim poljima. To nas je uverilo da su naši sugrađani svedoci odgovorne politike koju je Srpska napredna stranka na čelu s našim predsednikom Aleksandrom Vučićem u prethodnom periodu sprovodila. O našem radu dela govore i iz razgovora s našim građanima saznali smo da su zadovoljni onim što je do sada urađeno i u njihovom mestu. Zajedno možemo sve i zato nam je važno da u direktnom razgovoru čujemo šta naši građani predlažu kako bismo još više unapredili kvalitet života u svim delovima našeg grada i u svakom naseljenom mestu, rekao je Nemanja Bojić.

Infoštand u Kačarevu posetili su i gradonačelnik Pančeva Aleksandar Stevanović, zamenica gradonačelnika Dragana Kuprešanin i drugi funkcioneri Srpske napredne stranke i zajedno sa članovima Unije mladih razgovarali sa stanovnicima Kačareva.