Južni Banat   Bela Crkva   Društvo   Najvažnije  

Izmene režima saobraćaja u centru Bele Crkve tokom trajanja Karnevala

Tokom trajanja ovogodišnjeg „Belocrkvanskog karnevala“, pojedini delovi ulica u centru grada će biti zatvoreni za saobraćaj zbog prolaska karnevalskih povorki i koncerata. Pogledajte koje su to ulice i kojim danima:
Izmene režima saobraćaja u centru Bele Crkve tokom trajanja Karnevala

FOTO: Opština Bela Crkva

Petak, 28.06.2024:

od 17 časova do ponoći – Zatvaranje ulice 1. Oktobra od raskrsnice sa ulicama Proleterskom i Partizanskom do bine, zatvaranje raskrsnice ulica 1. Oktobra sa Dejana Brankova i Karađorđevom (do završetka koncerta)
od 17 časova – Zatvaranje ulice Proleterska od raskrsnice sa ulicom Jovana Popovića (do prolaska dečije karnevalske povorke)
od 17 časova – Zatvaranje raskrsnice ulice 1. Oktobra sa Partizanskom i Proleterskom (do prolaska dečije karnevalske povorke)

Subota 29.06.2024:

od 17 časova – Zatvaranje ulice Miletićeve od raskrsnice sa ulicom Jovana Popovića do 1. Oktobra (do prolaska karnevalske povorke)
od 17 časova – Zatvaranje raskrsnice Svetosavske i Miletićeve ulice sa ulicom 1. Oktobra (do prolaska karnevalske povorke)
od 17 časova – Zatvaranje ulice Dejana Brankova od ulice Save Munćana do 1. Oktobra (do završetka koncerta)
od 17 časova – Zatvaranje ulice Karađorđeve od Jovana Popovića do ulice 1. Oktobra (do završetka koncerta)
od 17 časova – Zatvaranje ulice 1. Oktobra od raskrsnice sa ulicama Miletićevom i Svetosavskom do Partizanske i Proleterske (do prolaska karnevalske povorke)
od 17 časova do ponoći – Zatvaranje ulice 1. Oktobra od raskrsnice sa ulicama Proleterskom i Partizanskom do bine (do završetka koncerta)